Magret de Canard in Speculaassaus
- Frans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 23-08-2010
Voorbereiding
-Meng de helft van de frambozen azijn en de helft van de honing.
-Snijd het vet van de Magrets de Canard kruislings in en laat deze 10 minuten marineren in het azijn/honing mengsel.
-Verpoeder 3 speculaasjes.
Bereidingswijze
-Verwarm een koekepan en leg daar de Magrets de Canard op hun vetkant in. Bak ze 8 minuten.
-Verwijder het vet en bak nog 5-8 minuten de andere kant.
-Bewaar de Magrets, afgedekt met alluminiumfolie, op een bord.
-Doe de andere helft van de azijn en honig in de pan, en kook de aanbaksels los op hoog vuur. Doe het speculaaspoeder erbij en roer.
-Snijd de Magrets de Canard in plakjes, zout en peper naar smaak erover, overgiet ze met de saus, verkruimel (grof) de overgebleven spuculaasjes erover en decoreer het af met de frambozen.
Bron
Magazine Maxi
Serveertip
Eet smakelijk !
Ook lekker met sinaasappelsaus of bv vijgensaus. Gebruik dan een mengsel van bouillon met marmelade of vijgenjam.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties