Magret de Canard in Speculaassaus

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-08-2010
  • Magret de Canard in Speculaassaus

    Magret de Canard in Speculaassaus

    Magret de Canard in Speculaassaus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 magrets de canard
12 frambozen
3 el vloeibare honing
6 speculaasjes
6 el frambozen azijn
zout en peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-Meng de helft van de frambozen azijn en de helft van de honing.
-Snijd het vet van de Magrets de Canard kruislings in en laat deze 10 minuten marineren in het azijn/honing mengsel.
-Verpoeder 3 speculaasjes.

Bereidingswijze

-Verwarm een koekepan en leg daar de Magrets de Canard op hun vetkant in. Bak ze 8 minuten.
-Verwijder het vet en bak nog 5-8 minuten de andere kant.
-Bewaar de Magrets, afgedekt met alluminiumfolie, op een bord.
-Doe de andere helft van de azijn en honig in de pan, en kook de aanbaksels los op hoog vuur. Doe het speculaaspoeder erbij en roer.
-Snijd de Magrets de Canard in plakjes, zout en peper naar smaak erover, overgiet ze met de saus, verkruimel (grof) de overgebleven spuculaasjes erover en decoreer het af met de frambozen.

Bron

Magazine Maxi

Serveertip

Eet smakelijk !

Ook lekker met sinaasappelsaus of bv vijgensaus. Gebruik dan een mengsel van bouillon met marmelade of vijgenjam.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten