Mango en kardemom jam

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 22-08-2010
  • Mango en kardemom jam

    Mango en kardemom jam

    Mango en kardemom jam

Heerlijk !

Deel dit recept

Ingrediënten
4 kopjes mango ontpit, geschild, gesneden
250 gr geleisuiker
5 1 / 2 kopjes suiker
2 eetlepels citroensap
6 kardemompeulen geplet en gemalen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng de mangos mrt geleisuiker aan de kook met een hoog vuur in
een grote pan.
Voeg de suiker , het citroensap en kardemom toe en breng aan de
kook voor 1 minuut.
Haal van het vuur , roer en schep het schuim eraf (voor 5 minuten.)
Giet in gesteriliseerde potten en sluit goed af .

Om de potten te steriliseren :
Was in een heet sopje .
Houd de deksels in kokend water tot ze gereed voor gebruik.

Bron

Kevin uit Toronto

Serveertip

Heerlijk op mijn Curry mango brood ( zie recept )

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten