Broodje gerookte paling met dillekwark

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 22-08-2010
  • Broodje gerookte paling met dillekwark

    Broodje gerookte paling met dillekwark

    Broodje gerookte paling met dillekwark

lekker broodje om mee te nemen voor het werk of een picknick

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gram gerookte palingfilet
8 Amsterdamse uitjes
8 eetlepels kwark
2 eetlepels fijngehakte dille
4 zachte witte puntjes
8 blaadjes sla
Zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Hak de Amsterdamse uien grof. Meng de kwark met de dille, de grofgehakte Amsterdamse uien en voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de puntjes overlangs open. Besmeer de puntjes met de dillekwark en leg op elk 2 blaadjes sla een stukje van de palingfilets. Leg de broodjes in een trommel en zet deze in de picknickmand.

Bron

kookboek

Laatste reacties

mansterkas avatar
mansterkas 22-08-2010

Lijkt me een lekkere combinatie. Ik heb je recept meegenomen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten