Sardine latino

  • Frans, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-08-2010

Amuse met pasta van gedroogde tomaten met koriande
Een klassieker uit de mediterrane keuken.

Deel dit recept

Ingrediënten
Brood, zongedroogde tomaat, olijfolie, knoflook, basilicum, koriander, sherry-azijn (Xérès), zout, peper, rode peperkorrels.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, mooie prikker

Voorbereiding

Brood roosteren

Bereidingswijze

Bestrijk een geroosterd stukje ciabatta of stokbrood met La Latine en bekleed dit met een stukje gefileerde sardine, gedroogde tomaat of een schijfje verse tomaat. Garneer met bieslook en koriander of peterselie. Zet vast met een mooie prikker.

Bron

www.toutdefrance.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten