Zalm/komkommer wrap

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-08-2010
  • Zalm/komkommer wrap

    Zalm/komkommer wrap

    Zalm/komkommer wrap

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 komkommer
4 wraptortillas
150 g verse roomkaas naturel
versgemalen peper
2 warmgerookte zalmsteaks
1 bakje rucolasla of tuinkers, losgeknipt
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
plasic folie

Voorbereiding

Komkommer in de lengte halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommerhelften met dunschiller of kaasschaaf in linten schaven. Met keukenpapier droogdeppen. Tortillas op werkvlak uitspreiden en dik bestrijken met roomkaas. Bestrooien met zout en grofgemalen peper.

Bereidingswijze

Komkommerlinten iets onder midden leggen. Vel van zalmsteaks verwijderen en vis in stukjes verdelen. Zalm en rucolakers over tortillas verdelen. Zijkanten van tortilla over vulling vouwen en tortillas stevig oprollen. Wraps schuin halveren en elk afzonderlijk strak verpakken in plasticfolie. Wraps tot gebruik gekoeld bewaren.

Bron

internet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten