Zalm/komkommer wrap
- Nederlands, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 20-08-2010
Ingrediënten 4 personen
1 komkommer4 wraptortillas
150 g verse roomkaas naturel
versgemalen peper
2 warmgerookte zalmsteaks
1 bakje rucolasla of tuinkers, losgeknipt
Benodigdheden
plasic folieVoorbereiding
Komkommer in de lengte halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommerhelften met dunschiller of kaasschaaf in linten schaven. Met keukenpapier droogdeppen. Tortillas op werkvlak uitspreiden en dik bestrijken met roomkaas. Bestrooien met zout en grofgemalen peper.
Bereidingswijze
Komkommerlinten iets onder midden leggen. Vel van zalmsteaks verwijderen en vis in stukjes verdelen. Zalm en rucolakers over tortillas verdelen. Zijkanten van tortilla over vulling vouwen en tortillas stevig oprollen. Wraps schuin halveren en elk afzonderlijk strak verpakken in plasticfolie. Wraps tot gebruik gekoeld bewaren.
Bron
internet
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties