Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Couscous
  5. Couscous gevulde paprika`s

Couscous gevulde paprika`s

Door: heeryn

  • Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-08-2010

Ingrediënten 4 personen


125 gr couscous
125 cc water
4 kleine paprika`s
250 gr rundergehakt
100 gr. verse worst
Komijn, kaneel, ketoembar
Peterselie en munt
Pistachenootjes, pijnboompitten


couscous gevulde paprika

De geur en smaak van de Mediterrane!

De geur en smaak van de Mediterrane!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Paprika`s uithollen en het vruchtvlees van de afgesneden deksels fijnhakken. Courgette in kleine blokjes snijden, kruiden fijnhakken. Water aan de kook brengen en van het vuur af de couscous er in doen. Even doorroeren en dan laten staan.
De rundergehakt en verse worst mengen en in een pan rul bakken. Ook de gehakte en gesneden groente bakken en deze vermengen met het gehakt, de kruiden en de los gemaakte couscous. De paprika`s vullen en bestrooien met gehakte pistachenootjes en pijnboompitten. In de voorverwarmde oven 200°C een half uurtje laten bakken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heeryn
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top