Rempé balletjes met pindasaus

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Rempé balletjes met pindasaus

    Rempé balletjes met pindasaus

    Rempé balletjes met pindasaus

  • Rempé balletjes met pindasaus

    Rempé balletjes met pindasaus

    Rempé balletjes met pindasaus

  • Rempé balletjes met pindasaus

    Rempé balletjes met pindasaus

    Rempé balletjes met pindasaus

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

Deel dit recept

Ingrediënten
500 g rundergehakt
25 g gedroogde geraspt kokos
1 ei
1 t paneermeel
1 kleine ui, geraspt
1 kleine teentje knoflook, heel fijn
1/2 t ketoembar
1/4 t komijnpoeder
1/2 t sambal oelek
zout
olie voor bakken
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kan ook als borrelhap

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten door gehakt.
2. Draai er balletjes van in golfbal grote.
3. Bak balletjes in olie tot gaar en bruin en krokant van buiten.

Serveertip

Serveren met Pindasaus

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar
deonart

Doorsturen

Home Recepten