1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Pindasaus
  6. Rempé balletjes met pindasaus

Rempé balletjes met pindasaus

Door: deonart

  • Aziatisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-08-2010

Ingrediënten


500 g rundergehakt
25 g gedroogde geraspt kokos
1 ei
1 t paneermeel
1 kleine ui, geraspt
1 kleine teentje knoflook, heel fijn
1/2 t ketoembar
1/4 t komijnpoeder
1/2 t sambal oelek
zout
olie voor bakken


Verder heb je nodig


Kan ook als borrelhap

Rempé balletjes met pindasaus
Rempé balletjes met pindasaus
Remp balletjes met pindasaus
Remp balletjes met pindasaus
Pindasaus
Pindasaus

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten door gehakt.
2. Draai er balletjes van in golfbal grote.
3. Bak balletjes in olie tot gaar en bruin en krokant van buiten.

Serveertip

Serveren met Pindasaus



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top