Ajam ketjap saté
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 60-120 min.
Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal
Ingrediënten 4 recipe.people
500 g kipfilets, saté grote blokjes2 tenen knoflook, fijn
1 ui, fijn
2 t sambal
1 t korianderpoeder
1 t laos
2 e gembersiroop
8 e ketjap
1/2 e bruine basterdsuiker
1 t citroensap
peper
zout
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 249,96 kcal |
Koolhydraten | 25,76 g |
Eiwitten | 30,80 g |
Vetten | 2,43 g |
Bereidingswijze
1. Meng alle ingrediënten en marineer het vlees ten minste 1 uur.
2. Rijg het vlees in aan stokjes.
3. Grilleer vlees tot gaar en bruin van kleur.
Bron
Proeven en experimenteren