1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Ajam ketjap saté

Ajam ketjap saté

Door: deonart

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 18-08-2010

Ingrediënten 4 personen


500 g kipfilets, saté grote blokjes
2 tenen knoflook, fijn
1 ui, fijn
2 t sambal
1 t korianderpoeder
1 t laos
2 e gembersiroop
8 e ketjap
1/2 e bruine basterdsuiker
1 t citroensap
peper
zout


Ajam ketjap saté
Ajam ketjap saté
Ajam ketjap saté
Ajam ketjap saté
Ajam ketjap saté
Ajam ketjap saté

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten en marineer het vlees ten minste 1 uur.
2. Rijg het vlees in aan stokjes.
3. Grilleer vlees tot gaar en bruin van kleur.

Bron

Proeven en experimenteren



Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top