Belgische chocolade-roomkwark

  • Belgisch, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-08-2010
  • Belgische chocolade-roomkwark

    Belgische chocolade-roomkwark

    Belgische chocolade-roomkwark

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
225 gr. kwark
100 gr. chocolade, 70%-85% cacao
180 ml. slagroom
3 el. melk
Zoetstof
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In plaats van zoetstof kunt u ook fructose nemen. Klop de kwark met de slagroom en de fructose of zoetstof tot een lobbige massa. Doe deze in vier schaaltjes. Smelt de chocolade in de melk boven een zacht vuurtje. Verdeel dit, als het mengsel bijna is afgekoeld, over de vier schaaltjes.

Bron

t web

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten