Worstjes uit de oven met balsamico-tomaten
- Fusion, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 07-08-2010
Lekkere ovenschotel met worstjes en tomaten.
Ingrediënten 4 personen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 466,94 kcal |
Koolhydraten | 29,67 g |
Eiwitten | 34,09 g |
Vetten | 21,63 g |
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180C.
Bereidingswijze
Schep de worstjes, knoflook, ui, olijfolie en zout en peper naar smaak in een grote ovenschaal door elkaar. Bak onafgedekt 15 min. in de oven, of tot de worstjes goudbruin zijn.
Voeg de tomaatjes en balsamicoazijn toe en schep voorzichtig door elkaar. Zet nog 15 min. in de oven of tot de tomaten uit elkaar beginnen te vallen en de worstjes gaar zijn.
Bron
delicious. mei 2009
Serveertip
Roer de basilicum erdoorheen en serveer met lekker brood om te dopen in de saus.
Laatste reacties
Dit gerecht maak ik met enige regelmaat. Tip voor de mensen uit omgeving Hilversum. Slagerij Chateau Briand heeft diverse soirten chipolatie-worstjes. Van iberico tot pikant. Woon inmiddels in Emmen, maar als we in de buurt zijn, slaan we in. Juist voor dit recept.
was lekker!we hebben dit met ciabattabrood gegeten.groet Joost
hallo we hebben het vanavond gegeten, mijn moeder eet altijd op maandag mee en vond het ook heerlijk vooral die tomaatjes, de kinderen vonden het ook heerlijk, dus dit gaan we vaker maken bedankt jeanne
heb het meegenomen, ga het snel proberen, lijkt me erg lekker. Groet Ineke
mmm lekker! Deon