1. Home
  2. Recepten
  3. Knoflooksaus
  4. Tapas: haasbiefstukjes in knoflooksaus

Tapas: haasbiefstukjes in knoflooksaus

Door: javanhoof

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-08-2010

Ingrediënten


3 el olijfolie
8 teentjes knoflook, gepeld en geplet
350 gr. varkenshaas in blokjes van 2 x 2 cm
zout
1 el droge sherry (Fino)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in een braadpan tot de damp eraf slaat. Doe de knoflook en de blokjes vlees erin en bak ze al roerend op een hoge temperatuur tot ze bruin en gaar genoeg zijn. Bestrooi met zout, voeg de sherry toe en leg het vlees op een grote schaal. Doe wat water in de pan en roer de stukjes los. Voeg dit toe aan het vlees en dien onmiddellijk op.

Serveertip

Ik heb deze zelf met (runder)biefstukjes gemaakt. Meer dan smakelijk. Let er hierbij op dat de biefstukjes een zeer korte bereidingstijd hebben en houd rekening met het na garen van de biefstukjes.

Bron

Tapas



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van javanhoof
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top