Ayam manis pedis van Lonny Gerungan

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-07-2010
  • Ayam manis pedis van Lonny Gerungan

    Ayam manis pedis van Lonny Gerungan

    Ayam manis pedis van Lonny Gerungan

Manis Pedis is een zoete saus op basis van Kecap Manis van het eiland Java. Het is één van mijn meest geliefde recepten.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
1 pot Samasaya roerbaksaus Manis Pedis

Ca. 300gr. kipnuggets (of kibbeling)
Plantaardige olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ga naar www.samasaya.nl voor het gratis receptenboek van Lonny Gerungan. Samasaya is verkrijgbaar bij www.samasaya.nl/waar-te-koop

Voorbereiding

Kooktip: U kunt voor dit gerecht ook krokant gebakken kip gebruiken.

Bereidingswijze

Verhit ruim olie in een wok of friteusse en frituur de kipnuggets (of kibbeling0 hierin goudbruin
Breng de saus in een wok aan de kook, doe de gefrituurde kipnuggets(of kibbeling) erbij en meng dit alles door elkaar.

Bron

www.samasaya.nl

Serveertip

Serveer met Nasi Putih (witte rijst), Nasi Goreng en naar wens een groente gerecht (Sayur Lodeh of Gado Gado)

Selamat Makan!
(eet smakelijk)

Laatste reacties

proefdewereld avatar
proefdewereld 02-12-2010

Zie ook http://www.youtube.com/watch?v=BLZlwqir758

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten