Caprese salade

  • Italiaans, Salade
  • 30-60 min.
  • Caprese salade

    Caprese salade

    Caprese salade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
120 ml. olijfolie
30 ml. balsamico azijn
2 teentjes knoflook, uitgeperst
250 gr. gesneden champignons
3 gesneden tomaten
200 gr. gesneden mozzarella
30 gr. verse basilicum.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de helft van de olijfolie en de helft van de azijn samen met de uitgeperste knoflook.
Schenk dit over de champignons en laat dit een half uur marineren. Verdeel de tomaten en de mozzarella over een bedje van verse basilicumblaadjes. Leg de gemarineerde champignons er bovenop en besprenkel het geheel met de over gebleven olijfolie en balsamico azijn.

Bron

onbekend

Serveertip

Serveer dit met knapperig Italiaans brood.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

antpe avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten