chow mein

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-07-2010

chinese maaltijd met een hollandse twist

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
1 pak chow mein (A.H.), 1 zak roerbakgroenten, 3 frikandellen, 1 middelmatig blik champignons, eventueel broodjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
hoge magnetronschaal, lepel,

Voorbereiding

Kook de groente met de frikandellen in het vocht van de champignons aangevuld met water gedurende 15 minuten op de hoogste stand.

Bereidingswijze

Giet overtollig vocht af, MAAR GOOI HET NIET WEG, breek de mie erboven en schep dit erdoorheen, zo ook de mix, de gedroogde als de champignons uit het blik, laat dit evenstaan om de mie zacht te laten worden (5 minuten). Smakelijk eten.

Serveertip

Bestrooi met peper. Kan zowel warm als koud gegeten worden.

Eventueel de frikandellen in de broodjes serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten