1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zomerse rauwkost salade

Zomerse rauwkost salade

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-07-2010

Ingrediënten 4 personen


2 stengels bleekselderij
¼ witte kool
½ komkommer
Bosje radijs
1 rode ui
1 eetlepel zachte mosterd
1 theelepel geraspte mierikswortel
4 eetlepel yoghurtmayonaise
4 perziken uit blik in schijfjes
8 eetlepels gepelde walnoot
Peper/zout


Verder heb je nodig


Snijplank, koksmes, ruime schaal


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de komkommer over de lengte door en verwijder de zaadlijsten, snij deze en de rest van de groenten in zo dun mogelijke plakjes en reepjes. Doe alles in een ruime kom en meng dit met de mosterd, mierikswortel en mayonaise. Breng verder op smaak met peper en zout. Leg de salade op een schaal en doe de schijfjes perzik bovenop strooi er nu de gehalveerde walnoten over.

Serveertip

Heerlijk bij de bbq als salade te serveren!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daantje1974


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daantje1974
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top