Panini met kalfsvlees en mozzarella

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-07-2010
  • Panini met kalfsvlees en mozzarella

    Panini met kalfsvlees en mozzarella

    Panini met kalfsvlees en mozzarella

Eet dit lekkere Italiaanse broodje als lunch of neem het eens in plaats van een saaie hamburger. Simpel maar lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 2,5 el olijfolie
  • 8 kalfsoesters of ongepaneerde kalfsschnitzels à ong. 75 g
  • 4 Italiaanse broodjes (panini), doorgesneden
  • 90 g tomatentapenade of -pesto (potje)
  • 25 g rucola
  • 8 salieblaadjes
  • 2 bolletjes mozzarella à 125 g of 6 bocconcini (mini-mozzarella), in dunne plakjes, uitgelekt op keukenpapier
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200C. Verhit de olie in een grote koekenpan op hoog vuur, bestrooi de kalfsoesters met zout en peper en bak ze 1 min. aan elke kant, of tot ze naar wens zijn.

Bereidingswijze

Leg de onderste helften van de broodjes op een bakplaat. Bestrijk ze met tomatentapenade en verdeel de rucola, kalfsoesters, salie en mozzarella erover. Leg hiernaast de broodkapjes met het snijvlak omhoog en bak 6-8 min. of tot de kaas gesmolten is.

Bron

Delicious. okt. 2008

Serveertip

Dek de broodjes af met de kapjes en smullen maar.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten