1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Spring rolls met groenten,gebakken eend en japanse dressing

Spring rolls met groenten,gebakken eend en japanse dressing

  • Japans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-07-2010

Ingrediënten 10 personen


10 grote spring roll velletjes [diepvries]
1 baby paksoi
1 komkommer
1 oranje paprika
1 pakje erwtenspruiten
1 bakje cress
1 verse eendenborst of geconfijte eend of bout
zout,peper
Apollo japanse dressing



Spring rolls met groenten,gebakken eend en japanse dressing
Spring rolls met groenten,gebakken eend en japanse dressing
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bak de eendenborst mooi rose,laat rusten en kruid met peper en zout uit de molen.
Snijd de verse groenten in dunne reepjes,meng ze met elkaar en de cress.

Bereidingswijze

Snijd de eend in dunne reepjes en meng ze met de groenten en japanse dressing.
leg de springroll velletjes uit en vul deze met het eend-groentenmengsel,rol strak op en serveer direkt.

Serveertip

Serveer als amuse,fingerfood of partyhapje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van apollofrans


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van apollofrans
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top