1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. Runderspies met mosterdmarinade

Runderspies met mosterdmarinade

  • Engels,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-07-2010

Ingrediënten 4 personen


300 gr biefstukpuntjes of evenzoveel kogelbiefstuk in blokjes gesneden
2 el rode wijnazijn.
2 el honing
2 el mosterd
2 el olijfolie
1 scheutje tabasco of ½ spaans pepertje of 1 mespunt cayennepeper

2 el olie
1 rode papika in grove stukken gesneden en/of 1 (rode) ui in grove stukken gesneden en/of gehalveerde teentjes knoflook
Zout peper



Runderspies met mosterdmarinade
Runderspies met mosterdmarinade

Een heerlijke zomerspies eenvoudig te bereiden en lekker pittig.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Biefstukjes;
Roer de wijnazijn, honing, mosterd, olie en kruiden door elkaar met uitzondering van de biefstukjes. Voeg deze als laatste toe. Laat de biefstukjes minimaal een half uurtje marineren

Groenten;
Roer de olijfolie, zout en peper goed doorheen met de stukjes paprika en/of ui en/of knoflook etc. Laat dit eveneens een half uurtje rusten

Bereidingswijze

Dep de biefstukjes droog en rijg ze met de groenten afwisselend op houten of metalen pennen. Rooster de biefstukjes op hoog vuur in een min of 5 bruin van buiten en rose van binnen. Halverwege de roostertijd slechts 1x draaien. Laat ze even rusten.

Serveertip

Met knoflook of maître d`hôtel boter en knapperig versgebakken stokbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top