1. Home
  2. Recepten
  3. Pindasaus
  4. Pindasaus

Pindasaus

Door: BasTaart

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-07-2010

Ingrediënten 4 personen


4 eetl. suiker

3 eetl ketchup

2 eetl ketjap (manis)

2 eetl pindakaas

2 theel. azijn

2 theel. sambal (oelek)

peper/zout


Verder heb je nodig


Steelpannetje


Deze pindasaus is altijd een succes.
Het is redelijk zoet, maar ook pittig.
Lekker bij de BBQ, Bahmi of andere oosterse gerechten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de ingrediënten in een steelpannetje en roer het, al verwarmend, door elkaar.
Voeg iets water toe om het te verdunnen.
Laat niet koken!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van BasTaart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top