Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Bloemkool-mosterdsoep

Bloemkool-mosterdsoep

Door: mgeldof

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-07-2010

Ingrediënten 6 personen


1 bloemkool
1.5 l groentebouillon
2 laurierblaadjes
1 grote ui
3 tenen knoflook
1 flinke aardappel
2 el mosterd
250 ml (soja)room



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui, knoflook, bloemkool en aardappel in stukken snijden.
Fruit de knoflook, ui en aardappel in olie ca 5 minuten tot ze een beetje beginnen te kleuren.
Doe de bloemkool, laurier en bouillon erbij en kook het geheel ca. 20 minuten tot alles goed gaar is.
Pureer de soep glad met een staafmixer.
Voeg tenslotte de mosterd en de room toe en breng op smaak met zout en peper.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mgeldof
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top