1. Home
  2. Recepten
  3. zalm-roomkaaswraps

zalm-roomkaaswraps

Door: chimpie96

  •  , Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-06-2010

Ingrediënten 4 personen


75 gram bloem
150 ml + 1 eetlepel melk
2 eieren
zout
peper
2-3 eetlepels appelsap
1-2 eetlepels azijn
1 eetlepel mosterd
6-7 theelepels olie
2 takjes verse dille
125 gram roomkaas
1/2 kleine kropsla
8 dunne plakken gerookte zalm



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer de bloem, 150 ml melk, de eieren en een snufje zout glad.
Laat het beslag circa 15 minuten rusten.
Roer het appelsap , de azijn en de mosterd door elkar.
Klop 2-3 theelepels olie erdoorheen.
Was de dille, snijd hem fijn en roer hem erdoor.
Breng de dressing op smaak met zout en peper.
Roer de roomkaas en 1 eetlepel melk glad.
Maak de sla schoon en verdeel hem in kleinere stukken.
Verhit 4 theelepels olie in porties in een koekepan.
Bak uit het beslag na elkaar 4 dunne pannenkoeken.
Laat ze afkoelen.
Bestrijk elke pannenkoek met 1/4 roomkaas, beleg met 2 plakken zalm en een beetje zalm.
Bedruppel met de dressing.
Rol de wraps strak op en halveer ze.
Omwikkel de helften eventueel met wit bakpapier en bind ze vast.

Bron

Koken en genieten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chimpie96
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top