Oosterse clubsandwich"

  • Indiaas, Brood
  • 10-20 min.
  • Oosterse clubsandwich"

    Oosterse clubsandwich"

    Oosterse clubsandwich"

  • Oosterse clubsandwich"

    Oosterse clubsandwich"

    Oosterse clubsandwich"

  • Oosterse clubsandwich"

    Oosterse clubsandwich"

    Oosterse clubsandwich"

Lunch, Brunch, warme maaltijd. Dit brood eet je op warme dagen met een kop soep.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
Ingrediënten
12 sneetjes casinobrood (wit of bruin)
4 eetlepels (roerbak)olie
1 eetlepel currypasta of kerriepoeder
200 g kipfilet, in reepjes
1 winterwortel
2 theelepels sojasaus
2 bosuitjes, in ringetjes
4 bladeren Chinese kool, in reepjes
4 eetlepels knoflooksaus (flesje)
2 eetlepels fijngehakte koriander
4 plakken ham
50 g alfalfa
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok

Voorbereiding

Verhit 2 eetlepels roerbakolie in een wok en fruit de currypasta even aan. Roerbak de kipreepjes in ca. 5 minuten bruin en gaar. Rooster de sneetjes brood. Schaaf de wortel met een kaasschaaf in lange dunne repen. Klop een sausje van 2 eetlepels roerbakolie en de sojasaus. Schep de bosui en Chinese kool erdoor. Bestrijk de sneetjes brood met knoflooksaus.

Bereidingswijze

Leg op vier borden een sneetje brood. Verdeel hier de Chinese koolsalade, driekwart van de kipreepjes en wat koriander over. Leg hierop weer een sneetje brood met de dubbelgevouwen plakken ham, wat alfalfa en wortelrepen. Leg de laatste sneetjes brood erop en verdeel de rest van de alfalfa met de resterende kipreepjes erover en garneer de sandwich met de losjes gevouwen wortelrepen en koriander.


Bron

brood

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marjaerich avatar

Doorsturen

Home Recepten