1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Sperziebonen Met Tomaat en Schapenkaas

Sperziebonen Met Tomaat en Schapenkaas

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-05-1999

Ingrediënten 2 personen


2 rode uien, 1 eetlepel olijfolie, 350 gr diepvries sperziebonen, 1 blik gepelde tomaten, 150 gr Hollandse schapekaas, zout en peper



Vegetarisch hoofdgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel en snipper de uien. Verhit de olie in een braadpan en bak de uisnippers ca. 3 min. Voeg de bonen toe en bak die even mee. Roer dan de tomaten (met het vocht) erdoor, roer ze stuk en laat het geheel zachtjes ca. 12 min pruttelen.
Snijd intussen de kaas in heel kleine blokjes. Breng het bonenmengsel op smaak met zout en peper. Neem de pan van het vuur en roer de blokjes kaas door het gerecht.

Serveertip

Lekker met gebakken krieltjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pummie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pummie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top