1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Bouillon van aardbeien afgewerkt met slagroom

Bouillon van aardbeien afgewerkt met slagroom

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-06-2010

Ingrediënten


•bouillon: 1 dl water, 100g suiker,5 blaadjes basilicum, 1 limoen, zakje rozenbottelthee
• Aardbeien: 100g per persoon, 5 stuks middelgroot
• Roze peper gemalen of geplet
• Slagroom
° muntblaadje


Verder heb je nodig


Kookpannetje
maatbeker, weegschaal, lepel om te roeren, zeefje,
mesje, plankje, grote dessertglaasjes


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

• Bouillon: zet water met 100g suiker op zacht vuurtje. Voeg na 5 minuten, de limoen en het theezakje toe en laat lichtjes koken in de siroop. De blaadjes basilicum 5 min. laten trekken in de warme siroop. Zeef en laat afkoelen

Bereidingswijze

• aardbeien brunoise snijden
• glaasjes vullen met siroop
• bestrooien met geplette peper
• versieren met geklopte slagroom en muntblaadje, ev. Met beetje peper

Bron

Reclame folder



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top