1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Groene Asperges gegrild met Parmaham

Groene Asperges gegrild met Parmaham

  • Italiaans,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-06-2010

Ingrediënten 4 personen


10 plakjes parmaham
20 groene asperges
Olijfolie



Groene Asperges gegrild met Parmaham
Groene Asperges gegrild met Parmaham
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Halveer de plakjes ham in de lengte.
Snijd van de asperges de houtige uiteinden af.

Bereidingswijze

Wikkel om elke asperge een halve plak ham.
Verwarm de barbecue of een grillpan op een hoog vuur.
Besprenkel of bestrijk de asperges licht met olijfolie.
Gril de asperges 3 tot 4 minuten totdat de parmaham een mooie kleur heeft en de asperges helder groen en knapperig zijn. Regelmatig omdraaien.

Bron

Sarah Hobbs



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van asperges_


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van asperges_
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top