Geitenkaassalade met parmaham en krieltjes

  • Italiaans, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-06-2010

Hoofdgerecht met vlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eetlepels vloeibare margarine,
700 gr.panklare krieltjes,
1 krop sla,
1 appel,
55 gr.walnoten,
8 eetlepels vinaigrette de Dijon,
100 gr.parmaham,
1 plak geitenkaas.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan,

Voorbereiding

In pan margarine verhitten en krieltjes in 10-12 minuten bruinbakken.

Bereidingswijze

Sla schoonmaken, in kleine stukken scheuren en wassen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in blokjes snijden,.
Sla, appel, walnoten, krieltjes en vinaigrette mengen en over vier borden verdelen.

Bron

AH

Serveertip

Van parmaham stukjes snijden en over sla verdelen. Geitenkaas boven sla verkruimelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten