1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Venkelsalade met citroen

Venkelsalade met citroen

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-06-2010

Ingrediënten 2 personen



    * 2 venkelknollen
    * 1 citroen
    * stukje rode peper
    * ½ eetlepel suiker
    * 1 eetlepel olijfolie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de venkel schoon, verwijder de harde onderkant en de stelen. Schaaf of snijd de venkel in hele dunne plakken/grove stukken Pers de citroen uit. Snijd het stukje peper klein. Breng het citroensap met 2 eetlepels water, de stukjes peper, de suiker en de olie aan de kook. Schenk dit over de venkel en meng het er goed door.
Laat de venkel 20 minuten trekken, af en toe omroeren.

Bron

Voedingscentrum



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rhune


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rhune
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top