1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Entrecote met kruidenboter voor de BBQ

Entrecote met kruidenboter voor de BBQ

  • Europees,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-06-2010

Ingrediënten 4 personen


Entrecote
50 ml olijfolie
verse peterselie, rozemarijn en tijm
peper en zout
1 ui
2 tenen knoflook


Verder heb je nodig


Bbq


Entrecote met kruidenboter voor de BBQ
Entrecote met kruidenboter voor de BBQ

Entrecote is volgens velen, naast natuurlijk de rib-eye, een van de lekkerste stukken vlees voor bereiding op de barbecue

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Neem de ui en de knoflook en maak beide goed schoon. Hak ze vervolgens fijn, waarbij de uit wat grover gehakt mag worden dan de knoflook. Hak vervolgens de rozemarijn,tijm en peterselie fijn en maak een mengsel van deze kruiden, de ui, knoflook en uiteindelijk de olie.
Voeg naar smaak peper en zout toe aan het kruidenmengsel en bestrijk vervolgens de entrecotes met het mengsel.

Bereidingswijze

Rooster de gemarineerde entrecotes ongeveer 3 minuten per kant op de barbecue. Naargelang je smaak kun je ervoor kiezen om de entrecotes korter (raw) of langer (well-done) te roosteren. Vergeet niet om het barbecue rooster goed in te vetten!

Bron

Bbq recepten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top