1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Aardbeienmeringue

Aardbeienmeringue

  • , Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-06-2010

Ingrediënten 4 personen


500 g aardbeien
2 eiwitten
100 g suiker
1 el maïszetmeel
1 tl azijn



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 150° C.
2. Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes.
3. Klop de eiwitten stijf, en voeg ondertussen beetje bij beetje de suiker toe. Klop er ook het maïszetmeel en de azijn door, tot het een
glanzend geheel wordt.
3. Verdeel de aardbeien over ovenschaaltjes. Schep er het eiwitmengsel op. Zet in de oven en draai de temperatuur naar 120° C.
4. Haal de meringue na 30 minuten uit de oven. Serveer warm of koud.

Bron

De redactie



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top