Tortellini-kaas met witlof en champignons

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-06-2010
  • Tortellini-kaas met witlof en champignons

    Tortellini-kaas met witlof en champignons

    Tortellini-kaas met witlof en champignons

Een snelle, vegetarische pasta die met een groene sla en een wijntje heerlijk op het terrras te eten is.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 ons tortellini
2 of 3 stronken witlof
2 ons champignons
2 bosuitjes
Een hand rucola
Een paar cherry tomaten
Kaassaus, zelfgemaakt of uit een pakje
Zwarte peper
Olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de tortellini en de witlof in 15 minuten gaar. Maak ondertussen de champignons en de bosui schoon. Snij ze klein. Bak ze samen in de olie. Laat ze uitlekken. Maak de kaassaus klaar. Snij de rucola grof en maak de tomaatjes schoon en snij ze doormidden.
Giet de tortellini af, laat goed uitlekken. Doe de rucola, tomaatjes en de saus erbij. Warm even door, strooi er peper over heen. Doe de tortellini over in een voorverwarmde schaal. Smakelijk eten.
Strooi er op het bord eventueel kaas overheen.

Laatste reacties

kaatjess avatar
kaatjess 18-06-2010

Lekker recept, bedankt.

Willibald59 avatar
Willibald59 16-06-2010

Hallo Annie, ik lees: "Kook de tortellini en de witlof in 15 minuten gaar." Bedoel je dat dat in één pan gebeurt ?

ruthbrock avatar
ruthbrock 16-06-2010

hoi annie, proficiat met je lekkere dagrecept. groetjes ruth

stiny26 avatar
stiny26 16-06-2010

Hoi Annie. Een lekker vakantierecept. Bedankt groetjes Micky

deonart avatar
deonart 14-06-2010

Bedankt Annie, een lekker recept voor niet vleeseters. Deon

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten