1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Pasta salade

Pasta salade

Door: adwijgerde

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-06-2010

Ingrediënten 4 personen


250gr. pasta, bij voorkeur wokkels of vlinders
150gr. kaas naar keuze belegen tot oud
150gr. gekookte ham
4 eieren
medium blik ananas (geen schijven)
6 augurken
1 a 2 teentjes verse knoflook
mayonaise of fritessaus.


Verder heb je nodig


Pan, snijplank, vergiet en roerlepel


Verrassend lekkere en erg makkelijk klaar te maken maaltijdsalade. Door de combinatie van ingrediënten ontstaat een gerecht met veel smaakbeleving.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de pasta beet gaar en giet deze af in de vergiet en zet hem daarna in de koelkast.
Snij de ingrediënten klein en giet de ananas af.

Bereidingswijze

Kook de eieren en zet ze in koud water.
Haal de gekoelde pasta uit de koelkast en voeg de ingrediënten toe. Maak met de mayonaise of fritessaus het geheel tot een smeuïg gerecht en voeg als laatst het lauwe kleingemaakte ei toe en roer nog even door, klaar.

Serveertip

In de schaal uitserveren en ieder kan naar gelang opscheppen, smakelijk eten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adwijgerde
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top