Haring met Tatziki

  • Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 08-06-2010

Deel dit recept

Ingrediënten
1/2 Komkommer,
Zout
2 Tenen Knoflook
250 GR Bulgaarse Yoghurt of kefir
2 Eetlepels olijfolie
1 Eetlepel kruidenazijn
1 Theelepel vers gehakte dille of 1/2 Theelepel gedroogde dille
Peper.


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
rasp en een schaal

Voorbereiding

Komkommer wassen, schillen, raspen en met zout bestrooien.
15 Minuten laten staan om het water te ontrekken en komkommer goed uitdrukken.

Bereidingswijze

Knoflook pellen en uitpersen en aan de yoghurt toevoegen.
Olijfolie, azijn en dille door de yoghurt roeren en de komkommer er door scheppen.
Met peper en zout op smaak brengen.
Voor het serveren 1 uur afgedekt in de koelkast laten staan.

Serveertip

Lekker op een broodje of geroosterd brood

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten