1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tagliatelle met zalmpreisaus

Tagliatelle met zalmpreisaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-06-2010

Ingrediënten 4 personen


30 g boter
500 g prei, in ringen
1 groene paprika,fijngesneden
300g tagliatelle
3 el.maizena (doosje 200 g Duryea)
300 ml. volle melk
1 bakje roomkaas bieslook (125g)
1 bakje gerookte zalmsnippers (200g)


Verder heb je nodig


Braadpan of hapjespan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Smelt de boter in een braad-of hapjespan en stoof hierin de prei en de paprika ca. 15 minuten

Bereidingswijze

Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de maizena glad met 4 eetlepels melk.
Roer de rest van de melk in de pan door het preimengesel en breng aan de kook.
Roer het maizenapapje erdoor en laat het al roerend binden.
Roer de bieslookroomkaas en de zalmsnippers erdoor,dek de pan af en warm het gerecht op laag vuur ca. 5 minuten door.
Verdeel de tagliatelle over 4 diepe borden en verdeel de preisaus erop.

Serveertip

Zout en peper naar smaak toevoegen.

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gemmabadoux


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gemmabadoux
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top