1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Engelse keuken
  5. appelcrumble

appelcrumble

  • Engels, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-06-2010

Ingrediënten


1 zakje hazelnoten (65 g)
150 g koude boter
100 g witte basterdsuiker
200 g bloem
zout
2 potten appelcompote (a 360 g)
poedersuiker


Verder heb je nodig


4 kleine lage ovenschaaltjes


Snel appelgebak, heerlijk als dessert

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven op 200 °C voorverwarmen. Hazelnoten grof hakken. Boter in blokjes snijden. In kom basterdsuiker, bloem, zout en 1/2-1 eetlepel water tot kruimeldeeg kneden. Hazelnoten erdoor mengen. Appelcompote en kruimeldeeg over ovenschaaltjes verdelen. Applecrumble ca. 20 minuten in midden van oven goudbruin bakken. Applecrumble uit oven nemen, met poedersuiker bestuiven en warm serveren.

Bron

Allerhanden 2003



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingo212


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingo212
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top