Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Engelse keuken
  5. appelcrumble

appelcrumble

Door: ingo212

  • Engels, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-06-2010

Ingrediënten


1 zakje hazelnoten (65 g)
150 g koude boter
100 g witte basterdsuiker
200 g bloem
zout
2 potten appelcompote (a 360 g)
poedersuiker


Verder heb je nodig


4 kleine lage ovenschaaltjes


Snel appelgebak, heerlijk als dessert

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven op 200 °C voorverwarmen. Hazelnoten grof hakken. Boter in blokjes snijden. In kom basterdsuiker, bloem, zout en 1/2-1 eetlepel water tot kruimeldeeg kneden. Hazelnoten erdoor mengen. Appelcompote en kruimeldeeg over ovenschaaltjes verdelen. Applecrumble ca. 20 minuten in midden van oven goudbruin bakken. Applecrumble uit oven nemen, met poedersuiker bestuiven en warm serveren.

Bron

Allerhanden 2003



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingo212
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top