1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Rabarber
  5. Rabarber crumble
  6. Rabarber crumble

Rabarber crumble

  • Engels, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-06-2010

Ingrediënten 4 personen


450 gr. Rabarber, 75 gr. bruine basterdsuiker, 2 el. custardpoeder, 75 gr. boter, 175 gr. bloem, snufje zout, 75 gr. bruine basterdsuiker


Verder heb je nodig


Taartvorm van ca. 900 ml.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rabarder schillen en in stukjes van 2,5 cm. snijden

Bereidingswijze

* taartvorm invetten * stukjes rabarber in de taartvorm * 75 gr. bruine basterdsuiker en de custardpoeder over de rabarber verdelen * boter, bloem, zout en een gedeelte van de bruine basterdsuiker door elkaar wrijven tot het eruit ziet als broodkruim * over de rabarber verdelen * 40 min in de oven op 180gr.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lekker met wat bolletjes vanille-ijs

Bron

Engels kookboek



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van juanita72


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van juanita72
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top