1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Geroosterde paprika, amandel en knoflook dip

Geroosterde paprika, amandel en knoflook dip

  • Amerikaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-06-2010

Ingrediënten 4 personen


100 gram amandelen, geroosterd
250 gram geroosterde rode paprika`s (uit een pot)
2 theelepels sherryazijn
1 grote teen knoflook
2 eetlepels olijfolie
Peper en zout


Verder heb je nodig


Foodprocessor


Lekkere dip van te voren klaar te maken. Komt uit Epicurious, 38 lezers geven aan het vaker te maken http://www.epicurious.com/recipes/food/reviews/Roasted-Red-Pepper-Almond-and-Garlic-Dip-108276

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rooster de amandelen en maal ze fijn in een foodprocessor.
Voeg de geroosterd paprika, de knoflookteen en de azijn toe.
Maak er een grove puree van.
Voeg de olijfolie toe

Serveertip

De dip kan een dag van te voren gemaakt worden, afdekken en koelen. Voor het serveren op kamertemperatuur brengen.

Bron

Epicurious



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van a3anne


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van a3anne
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top