1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta met spinazie, boursin, kip en pijnboompitten

Pasta met spinazie, boursin, kip en pijnboompitten

Door: planco

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-06-2010

Ingrediënten 2 personen


Ca. 250 gram gekookte pasta, penne oid
1 kipfilet in blokjes
1 teen knoflook
4 el pijnboompitten, geroosterd
1 zak diepvries spinazieblaadjes (is minder nat) (ca. 350 gram)
flinke scheut kippebouillon
1 klein pakje boursin


Pasta met spinazie, boursin, kip en pijnboompitten
Pasta met spinazie, boursin, kip en pijnboompitten

Voor meer personen verdubbel de aantallen of pas gerecht naar eigen idee aan

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bak de kipfilet tot goudbruin, voeg dan de knoflook toe met de spinazie, even bakken tot spinazie zacht is. Kook de pasta zoals op de verpakking staat vemeld

Bereidingswijze

Voeg dan de pasta toe aan de kip en spinazie als deze klaar is en dan de boursin toe en een scheut bouillon om het makkelijker te mengen. Goed mengen en pijnboompitten toevoegen.

Op smaak brengen met peper en zout indien nodig.

Bron

Internet



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top