Borrelhapjes
- Borrelhapje
- 20-30 min.
Een simpel borrelhapje, maar o zo lekker!
Bereidingswijze
Besmeer 4 plakken groente in aspic met roomkaas en leg ze precies op elkaar.
Leg de 5e plak er bovenop.
Druk het geheel een beetje aan.
Snij hiervan met een scherp mes 8 driehoekjes.
Doe hetzelfde met de volgende 5 plakken.
Serveertip
Steek in elk driehoekje een cocktailprikker, evt. met een zilveruitje, een druif, een stukje ananas, een stukje gember, wat je maar lekker vindt.
Ik haal dit broodbeleg in aspic meestal in Duitsland. Het is daar altijd al dikker gesneden.
En ze hebben er meer keus: met kip, met ham, met champignons, met ananas enz.
Deze van de foto heb ik bij de Jumbo gekocht en dus extra dik laten snijden. Ze snijden het daar altijd heel dun en dan kun je het moeilijk besmeren.