1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Basisrecept voor romige mosterddressing

Basisrecept voor romige mosterddressing

  • Frans, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-05-2010

Ingrediënten 4 personen


5 theelepels olijfolie
6 theelepels dijon mosterd
5 theelepels witte wijn azijn (bij voorkeur)
4 tot 8 theelepels suiker
2 flinke eetlepels geklopte slagroom
peper en zout



Basisrecept voor romige mosterddressing
Basisrecept voor romige mosterddressing
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de mosterd, de olijfolie, azijn en slagroom in een schaal. Voeg 4 theelepels suiker er aan toe. Goed roeren en even proeven. Daarna meer suiker en peper en zout naar smaak toevoegen. Eventueel nog een theelepeltje honing toevoegen.

Serveertip

Lekker over salades met zalm.

Bron

Kok



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ronaldo19


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ronaldo19
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top