Spaghetti uit de Skottelbraai

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-05-2010

Lekker, snel en makkelijk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* half pak spaghetti * 1 grote of 2 kleine bakjes gerookte spekreepjes * 2 (rode) uien * 3 tenen knoflook * zak verse panklare spinazie * flesje kookroom light *gorgonzola * peper * zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Skottelbraai of grote wok

Voorbereiding

Kook de spaghetti beetgaar met zout, kan ruim van tevoren.

Bereidingswijze

Bak de spekjes uit in de wok op de skottelbraai of op het fornuis. Voeg de ui en fijngeneden knoflook toe, bak even lekker op met wat peper. Voeg de spinazie in delen toe, laat elk deel wat slinken voordat het volgende deel in de pan gaat. Voeg de kookroom toe en breng aan de kook. Voeg naar smaak gorgonzola toe (ik neem de helft van de plak) en laat smelten. Roer de spaghetti erdoor en verwarm het geheel nog even. Heerlijk!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten