1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Romige aardappelgehaktschotel

Romige aardappelgehaktschotel

Door: planco

  • Nederlands, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-05-2010

Ingrediënten 4 personen


1 schaal half-om-halfgehakt (500 g)
3 eetlepels boter
4 tomaten
2 zakken gesneden prei (a 300 g)
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
1 pakje koksroom (200 ml)
1 zakje gemalen belegen kaas (150 g)


Verder heb je nodig


Ovenschaal

Romige aardappelgehaktschotel
Romige aardappelgehaktschotel

Kijk ook eens op de webgroep ovenschotels en wordt lid!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 °C. In braadpan boter verhitten en gehakt met zout en peper in 2 min. rul bakken. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Gehakt in ovenschaal leggen. In achtergebleven bakvet prei 2 min. bakken.

Bereidingswijze

Aardappel, prei en tomaten over gehakt verdelen. Koksroom roeren met zout en peper en over schotel schenken. Schotel bestrooien met kaas en in midden van oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin laten worden

Bron

Internet



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top