Franse Uien Soep (Slow-cooker)

  • Frans,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-05-2010
  • Franse Uien Soep (Slow-cooker)

    Franse Uien Soep (Slow-cooker)

    Franse Uien Soep (Slow-cooker)

  • Franse Uien Soep (Slow-cooker)

    Franse Uien Soep (Slow-cooker)

    Franse Uien Soep (Slow-cooker)

  • Franse Uien Soep (Slow-cooker)

    Franse Uien Soep (Slow-cooker)

    Franse Uien Soep (Slow-cooker)

Gemakkelijk, vlug en heerlijke soep.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen

  • 8-10 Grote Uien
  • 125 Gr. Boter
  • 1.5 Ltr. Vlees Boullion
  • 300 Ml. Droge Sherry
  • 1.5 Tl. Worcestershire saus
  • 3 Laurier bladen
  • snufje zout en peper

  • 10 Plakken Frans Brood (toasten)

Parmasan kaas en/of Mozzarella kaas.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Slow-cooker, braad pan, toaster.

Voorbereiding

Uien even lekker bruin en knapperig bakken in de boter.
Verplaats nu naar de slow-cooker an voeg de volgende 5 ingredienten toe.
Deksel op de pan en op laag voor 5 uren koken.
Als de uien zacht zijn, verwijder de laurier bladen en serveer in kommen.

Bereidingswijze

De toast met parmesan bedekken en op de soep leggen.
Je mag ook eerst wat Mozzarella over alles strooien en even in de magnitron smelten.

Bron

J. Unternahrer + aangepast

Serveertip

Met wijn

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

alidada avatar
alidada 15-05-2010

Ik heb vaak Franse uiensoep gemaakt Dirk maar nog NOOIT in de slowcooker. Ik neem het mee... maar heb je het zelf al gemaakt? Zo ja, hoe vond je het? Ik mis dat de kom(men) met het stokbrood/kaas onder de grill worden geplaatst. Groetjes, Louise

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten