1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Amuse van parmaham gevuld met geitenkaas en amandelen

Amuse van parmaham gevuld met geitenkaas en amandelen

Door: hvschie

  • Mediterraan, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-05-2010

Ingrediënten 12 personen


150 g zachte geitenkaas
25 g amandelschaafsel
2 el kappertjes
1 á 2 el honing
peper
8 dungesneden plakken parmaham



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rooster het amandelschaafsel even in een droge koekenpan en hak fijn. Hak de kappertjes fijn.
Meng geitenkaas met amandelen, honing, peper en kappertjes. Leg op een stuk plastic de plakjes parmaham
dakpansgewijs naast elkaar. Maak een rolletje van het geitenkaasmengsel en leg dit op ham. Rol het geheel op in het
folie. Leg een half uurtje in de vriezer om op te stijven.
Haal de rol tijdig uit de vriezer om op eettemperatuur te laten komen.

Serveertip

Snij de rol in 45 dunne plakjes.

Bron

Les Amis de Cuisine, `s Gravenhage



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hvschie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top