Kabeljauwschotel met boontjes

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-05-2010
  • Kabeljauwschotel met boontjes

    Kabeljauwschotel met boontjes

    Kabeljauwschotel met boontjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* Le Cabillaud (kabeljauw), vers of diepvries
* Les Harricots vert (sperciebonen in stukjes), vers of diepvries
* Les Pommes de Terres (nieuwe aardappeltjes)
* Les Tomates (tomaten) vers of uit een pak of blik
* Bouillonblokje vis of groenten
* Provencaalse kruiden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Zet de in stukken gesneden aardappelen opzetten in ruim water met zout.

Na 10-15 min. koken de boontjes toevoegen en 5 min. mee laten koken,

Afgieten en weer terug in de pan met de tomaten (saus) + bouillonblokje. Aan de kook brengen en de in stukken gesneden kabeljauw toevoegen en in de saus laten gaar worden circa 4 min en de provencaalse kruiden toevoegen.
Et voila!

Bron

http://www.alsgodinzuidfrankrijk.nl/

Serveertip

Natuurlijk kunt u ook de aardappeltjes weglaten en er rijst, pasta of een (volkoren)broodje bij serveren. Een stevig witte of rosé past er prima bij, maar houdt u meer van rood, pas de problème!

Bon Appetit!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten