1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gepaneerde karbonade

Gepaneerde karbonade

Gepaneerde karbonade
Gepaneerde karbonade
  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-05-2010
Deel dit recept

Ontdek meer:


Ingrediënten 4 personen


1 ei
zout, peper
1 el. fijngehakte peterselie
4 el. bloem
1 pakje paneermeel
4 karbonades 100-150 gr. elk
slaolie


Bereidingswijze

Het ei loskloppen met een snufje peper, een snufje zout, de peterselie en een scheutje water.
De bloem op een bord strooien.
Het paneermeel op een ander bord strooien. De karbonades eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel halen, zodat ze er helemaal met bedekt zijn. Tot gebruik in de koelkast bewaren. In een ruime koekenpan een flinke laag olie verhitten en hierin de karbonades op een matig vuur in ca. 25 min. goudbruin en gaar bakken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top