Pastasalade Met Ananas, Mango En Cashewnoten
- Italiaans, Bijgerecht
- 20-30 min.
Lekker bij koude schotels, bbq etc.
Ingrediënten
250 g macronischelpjes1 rijpe mango
1 blikje ananasstukjes
1 zakje verse bieslook
1 bakje selleriesalade
1 zakje gezouten cashewnoten (250 g)
zout
peper
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 3113,17 kcal |
Koolhydraten | 314,76 g |
Eiwitten | 89,66 g |
Vetten | 158,32 g |
Bereidingswijze
In pan met ruim water en zout macroni koken volgens aanwijzing. In vergiet onder koud water afspoelen en laten afkoelen.
Mango schillen en langs pit in plakken snijden. 4 mooie plakken achterhouden voor garnering, rest in stukjes snijden. In zeef ananas uit laten lekken en 3 eetlepels van het sap opvangen. Boven slaschaal bieslook fijnknippen.
Selleriesalade, mangostukjes, ananas, ananassap, macroni en cashewnoten toevoegen en mengsel voorzichtig door elkaar scheppen. Salade pittig op smaak brengen met zout en peper. Plakken mango in waaiervorm erop leggen. Serveren met stokbrood.