Advocaat taart

  • > 120 min.
  • Geplaatst op 04-05-2010

Deel dit recept

Ingrediënten
175 gram cafe noir koekjes,
100 gram gesmolten boter.
200 gram mon chou
5 eetlepels suiker
5 eetlepels advocaat
3 blaadjes witte gelatine
1/4 l. slagroom
3 eetlepels water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verkruimel de cafe noir koekjes en roer er 100 gr,gesmolten boter door.
Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm.
Druk het mengsel aan met de bolle kant van een lepel en zet de vorm in de koelkast.
Roer 200 gr monchou zacht& luchtig met 5 eetlepels advocaat en 5 eetlepels suiker tot een luchtig mengsel.
Week 3 blaadjes gelatine 5 min. in koud water.
Klop de slagroom de slagroom stijf.
Breng 3 eetlepels water aan de kook en los de goed uitgeknepen gelatine daar in op.
Klop het door het mon chou mengsel en spatel de slagroom erdoor.
Vul de vorm ermee en laat de taart in ca.3 uur opstijven

Eet smakelijk!!

Laatste reacties

aardbol avatar
aardbol 05-05-2010

Recept meegenomen.Als de tijd er rijp voor is ga ik hem maken.Groetjes Jacolien.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten