rabarbercrumble

  • Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 02-05-2010

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
600 gr. rabarber
1 vanillestokje
200 gr. suiker
250 gr. bloem
150 gr. zachte boter
100 gr. witte chocolade
150 ml room
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

was de rabarber en snijd hem grof.
verwarm de oven, electrisch op 200 gr.
hetelucht op 175 gr.
Gas stand 3

Bereidingswijze

snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het merg eruit
Meng de rabarberstukken met 100 gr. suiker en het stokje en het merg vanille.
Meng de bloem met de boter en 100 gr. suiker. Voeg eventueel 1 eetl. water toe.Kneed er kruimels van.
Schep de rabarber in een ovenvaste schaal
strooi de bloem boterkruimels erover heen.
Zet circa 30 minuten in de oven.

Smelt de witte chocolade in de room au bain marie

Bron

Foodies

Serveertip

serveer de witte chocolade roomsaus bij de crumble

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten